Меню
Количка

ТАБЕЛИ И МЕНЮТА

Информационни табели различни видове и размери.Богат избор от артикули за различни Хорека бизнеси.Гъвкави и лесни за почистване менюта SECURIT са изработени от лепена кожа с метална плоча.Предлагат се в различни цветове подходящи за всеки интериор.

Brand: PUJADAS
Дървена информационна дъска,подходяща за различни Хорека обекти за излагане пред или вътре в обектите.Защитена от екстремни атмосферни условия твърда дървесина с панти от неръждаема стомана и централна верига.-Устойчива на надраскване подсилена повърхност за писане без петна-Сгъва се плоско за лесно..
216.00 лв.
Brand: PUJADAS
 Дървена информационна дъска, сив цвят,подходяща за излагане пред заведения или вътре в тях. Двустранният дизайн и рустикалните покрития на тези сандвич дъски ги правят идеални за привличане на вниманието в зони с висок трафик. Разполага със здрави, UV устойчиви повърхности за писане Securit, к..
250.00 лв.
Brand: PUJADAS
Тротоарна табела Securit NATURE, с черна дъска,рамка от мека дървесина, покрита със смола, селски вид и естествена, устойчива на атмосферни влияния повърхност от шисти и aus драскотини, с елементи от неръждаема стомана. ..
190.00 лв.
Brand: PUJADAS
 Дървени информационни табели за маса.Елегантни плочи за маса.Състоят се от устойчива на атмосферни влияния дървена основа със защитен лак и гъвкава и подвижна двустранна повърхност за писане...
13.50 лв.
Brand: PUJADAS
Дървена поставка, табелка за всякакъв вид хорека обект.Ръчно изработена елегантна плоска основа със заоблени ръбове и кръгли опорни стълбове.-Устойчива на надраскване повърхност за писане без петна-Разглобяема за лесно писане и почистване-Включена е двустранна подвижна повърхност за писане..
13.50 лв.
Brand: PUJADAS
Таблетната дъска, изработена от каучуково дърво, има подвижна, двустранна дъска. Дъската може да се пере и по този начин е лесна за почистване. Осигурява по-добра повърхност за писане и рисуване без петна от обикновените дъски. Държачът за дъска е елегантно полиран с лаково покритие от тиково дърво...
15.50 лв.
Brand: PUJADAS
Подвижна алуминиева основа.Размери: (Ш)250 х (Д)3 х (В)270мм.Материал: меламин.Двойни страни за запис с тебеширен маркер.Лесен за използване: просто плъзнете плочата в държача.Лесно и бързо почистване на надписите с влажна кърпа.Устойчив на атмосферни влияния защитен лак.Позволява показване на ценов..
18.00 лв.
Brand: PUJADAS
Маса Securit - дъска за тебешир MINI със статив, махагон.Стойка за маса за писане с тебеширени маркери, устойчива на атмосферни влиянияизработена от меламин и дърво. включва 1 тебеширен маркер в бяло..
12.89 лв.
Brand: PUJADAS
Комплект, състоящ се от 20 черни етикета с възможност за запис и изтриване. Идеални като етикети с цени или флаш съобщения в барове, хранителни магазини и др. Доставя се с 1 бял тебеширен маркер...
0.00 лв.
Brand: PUJADAS
Табелки за гърло на бутилки в овална форма е удобен комплект от 6 дъски с овална форма, всяка с кожен шнур за окачване около гърлата на бутилките. В комплекта е включен и тебеширен маркер. Идеално решение за подчертаване на продукта или добавяне на подробности за цена и произход...
14.50 лв.
Brand: PUJADAS
Черната дъска се предлага в комплект с бял маркер и монтажен комплект.За презентация и поставяне на стена в заведение и отвън.-Двустранна повърхност за писане..
39.99 лв.
Brand: PUJADAS
Черни дъски в различни форми. Повърхност с прецизна форма, гъвкава и лесна за почистване. Устойчиви на UV лъчи, удари, замърсявания и драскотини. Двустранна повърхност за писане. Включва комплект за стенен монтаж и тебешир...
42.00 лв.
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)