Меню
Количка

За нас


Barandkitchen.eu е он-лайн магазин насочен към професионални клиенти от ХоРеКа бизнеса. Стремежът ни е да Ви предложим най-добрите решения за вашия бизнес от водещи производители от цял свят. Доставяме  над 1000 артикула, като много от тях можете да откриете единствено и само при нас. Марките, които предлагаме са символ на качество и функционалност - PORLAND, KUTAHYA, Bauscher, ARCOROC, Chef Sommelreir, Bohemia, Bormiolli Rocco, TRAMONTINA, Dalper, BORA, OZTI, Pujadas, Ibili, BRIO.


Можем да ви предложим всичко необходимо за вашата професионална кухня, ресторант, кетъринг, бар, столова, бързо хранене, производство и разнос на готова храна, сладкарски цехове.


Наша философия е освен качествените и уникални продукти, които предлагаме, да помагаме на клиентите си с полезни идеи и  съвети, които да улеснят работата ви. Екипът ни е от млади амбициозни професионалисти, но с достатъчно сериозен опит в ХоРеКа сегмента, на база на който сме убедени, че заедно ще открием най-добрите  продукти и възможности за Вас.


Работим с обширен контингент от клиенти, развиващи се в различни сфери от обслужването и туризма: ресторанти, хотелски комплекси, барове, кафенета, сладкарници, бързо хранене, кетъринг фирми, винарни, рекламни агенции и др. Чрез лоялност и гъвкава схема на работа установяваме дългосрочни и перспективни бизнес отношения със своите партньори. Имаме за основен приоритет да отговаряме винаги на потребителското търсене, като предоставим на клиентите си богат асортимент от артикули ,отговарящи на най-новите технологии и достижения в тази сфера, с гарантирано качество и конкурентни пазарни цени.


Не се колебайте да се свържете с нас!